Partners

Tot de 013 Food familie behoren uiteenlopende food-initiatieven, bedrijven, boeren, restaurants, de gemeente, onderwijsinstellingen, de bibliotheek, stichtingen en andere partijen. 

NoFoodWasted

NoFoodWasted brengt producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen in kaart en laat zien waar en hoeveel je kunt besparen. Download de app, selecteer een aanbieder bij jou in de buurt en begin vandaag nog met besparen en ga samen voedselverspilling tegen.
www.NoFoodWasted.com


Buro DuPro

Projectorgorganisatie en uitgever voor initiatieven die bijdragen aan een toekomstbestendige stad: NME -klimaat -regiomarketing -food.
www.burodupro.nl


De Rooi Pannen Horeca Tilburg

De Rooi Pannen Horeca Tilburg is onderdeel van een vmbo en mbo school voor ondernemend beroepsonderwijs. Door kleinschaligheid, praktijkgericht onderwijs en met behulp van onze ondernemende studenten verzorgt De Rooi Pannen beroepgerichte opleidingen.
www.derooipannen.nl


Citymarketing Tilburg

Citymarketing Tilburg zet Tilburg op de kaart en zorgt dat meer mensen (Bezoekers, Studenten, Bedrijven en Bewoners) voor Tilburg kiezen.
www.tickettotilburg.com


Rabobank Tilburg en omstreken

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Op onze website www.rabobank.nl/lokale-bank/tilburg-en-omstreken vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale activiteiten.
www.rabobank.nl/tilburg


SUSMETRO

SUSMETRO is een consultant en adviesbureau voor wetenschappelijke, planologische en sociaal-economische vraagstukken rond de transitie van metropolitane regio’s en steden naar een circulaire economie op basis van innovatieve waardeketen en verdienmodellen rond voedselzekerheid, landschaps- en stadontwikkeling.
www.susmetro.eu


StadsTuinderij Piushaven

StadsTuinderij Piushaven is een collectieve tuin in hartje Tilburg waar ruim 50 vrijwilligers en een aantal dagbesteders onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen en verkopen. Er wonen ook bijen, varkens en kippen.
www.stadstuinderijpiushaven.nl


Helicon MBO Tilburg

Leren met LEF, dat is wat de leerlingen van Helicon MBO Tilburg doen. Dagelijks zijn ze bezig met de thema’s van de toekomst en specialiseren ze zich op gebied van Vrije tijd, Water en energie, Stad en wijk, Biobased economie of Lifestyle. Helicon MBO Tilburg biedt een uitstekende opstap naar het hbo, maar bereidt studenten ook voor op de arbeidsmarkt door middel van stages en door intensief contact met het bedrijfsleven.
www.helicon.nl


Stichting VoedSpoor

VoedSpoor ondersteunt de voedseltransitie door onverwachte en verrassende belevingen rond Food tot stand te brengen dmv muziek, kunst, online techniek, demonstraties, events, voorlichting en laagdrempelige activiteiten met en door bewoners in de wijken. Eerste onderzoeksproject wordt: Wat eet Tilburg?
www.facebook.com/voedspoor


ZuiderZwam

Sinds oktober 2016 kweekt Jacqueline van Eerd met haar bedrijf ZuiderZwam oesterzwammen op koffiedik. Volgens de principes van de circulaire economie: ‘van afvalreductie naar voedselproductie’. Jacqueline haalt met haar elektrische tuktuk koffiedrab op bij Tilburgse restaurants en de gemeente en kweekt daar de oesterzwammen op. Na een groeiproces van ongeveer zes weken levert ZuiderZwam de zwammen terug aan de horeca. Cirkel rond.
www.zuiderzwam.nl


Anne Travel Foodie

Anne de Graaf inspireert als Anne Travel Foodie mensen om gezonder en duurzamer te eten. Op haar website en social media kanalen laat ze zien hoe makkelijk en lekker het is om duurzaam te eten.
Naast haar blog werkt ze parttime als drama docent op een middelbare school waar ze Gezonde School coördinator is. Ook presenteert ze regelmatig evenementen waarbij het onderwerp voedsel of reizen is.
www.annetravelfoodie.com


Nog meer parters

Academy for Sustainable Development
Bibliotheek Midden-Brabant
Blue Turtle Associates
Bonheur Horeca Groep
Bureau Verantwoord
Contour DeTwern
De Houtloods
De Rooi Pannen
De Walhoeve
Gemeente Tilburg
Herenboeren Hart van Brabant
Midpoint Brabant
Natuurlijk Tomaat
Rabobank Hart van Brabant
Stadsimkerij BeeZzzz
VeertienElf Media